VENTI CLUB

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА ХОТЕЛ  „VENTI CLUB”
Разположен на тиха и спокойна улица в цетъра на село Лозенец също таса и на  500 м до  плажа и на 200 м  до автогарата.
Лозенец  е  селце разположено в Югоизточна България, на територията на община Царево. Намира се на 65 км. южно от Бургас и на 7 км. от общинския център гр. Царево, скрито между него и Китен. В курортното селце ще откриете дълъг хубав плаж, чудесна природа и уникална атмосфера.
КАКВО ПРЕДЛАГА ХОТЕЛ  „VENTI CLUB”
Хотел „VENTI CLUB” предлага на свойте гости 22 луксозно оборудвани стаи. Всички апаретаменти в хотела  са изчистени до последния детайл. Те са предложени в меки и топли тонове съчетани с нестандартни дизайнерски решения и високо качество на изпълнение. Всеки  апартамент е с напъло оборудван кухненски бокс и просторен санитарен възел с душ кабина. Мебелировката е решена в контрестни цветове и модерен кубичен стил. Гостите на хотел ще открият и допълнителни удобства, като открит басейн, самостоятела терса с приятна гледка, телевизор, сателитна телевизия и други удобства допринасящи за приятния им престой.
Амбицията на DPMG LTD с хотел „VENTI CLUB” е да предложи нов стандарт за почивка съчетание от семеен уют и висококачествено обслужване.


© 2009
DPMG | Всички Права Запазени