VILA GALINA 2

Апартаментен комплекс „VILA GALINA” е разположен в центъра на село Лозенец, само на 300 метра от плажа, на 20 метра от площада на селото и на 500 метра от автогарата.

„VILA GALINA” предлага на своите гости луксозно оборудвани апартаменти, всички те са изчистени до последния детайл, предложени в топли тонове, съчетани с нестандартни дизайнерски решения и високо качество на изпълнение. Всеки  апартамент е с напълно оборудван кухненски бокс и просторен санитарен възел. Мебелировката е решена в модерен и практичен за всеки турист стил с меки цветове.

Гостите ни ще открият и допълнителни удобства, като самостоятелна тераса с уникална гледка към морето, сателитна телевизия, климатик във всяко помещение, и много други удобства в непосредствена близост допринасящи за един приятен и незабравим престой.

За Вашето настаняване и обслужване през времето на престоя Ви, ще се грижи фирма DPMG LTD стопанисваща и управляваща апартаментен комплекс „VILA GALINA”. Дружеството е създадено в началото на 2007 год. Основната идея за създаването на фирмата е да се занимава с управление, стопанисване и поддръжка на недвижими имоти на територията на Република България.


© 2009
DPMG | Всички Права Запазени